ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ»

 

Ισχυρή ψήφο εμπιστοσύνης στον υποψήφιο Δήμαρχο, Πέτρο Αταμιάν, έδωσαν εκατοντάδες δημότες του Ωραιοκάστρου με την εντυπωσιακή, μαζική και δυναμική προσέλευσή τους στα εγκαίνια του γραφείου του συνδυασμού «Μαζί για τον τόπο μας». Οι δρόμοι μπροστά από το γραφείο ήταν ασφυκτικά γεμάτοι, με τους παρευρισκόμενους να ζητούν από τον κ. Αταμιάν να γίνει ο εκφραστής της μεγάλης αλλαγής που έχει ανάγκη ο Δήμος Ωραιοκάστρου.

«Κάνουμε ένα φιλόδοξο ξεκίνημα ώστε να πορευτούμε μαζί για τον τόπο μας, με μοναδικό στόχο να τον δούμε να πηγαίνει μπροστά! Γιατί αυτό μας αξίζει!» τόνισε στην αρχή του χαιρετισμού του ο υποψήφιος Δήμαρχος Ωραιοκάστρου, κερδίζοντας το θερμό και παρατεταμένο χειροκρότημα. «Γνωρίζετε ότι η αποτελεσματικότητα, η συνέπεια και η εντιμότητα είναι για εμένα αδιαπραγμάτευτες αρχές στη διαρκή προσπάθεια βελτίωσης της ζωής των συνδημοτών μου» σημείωσε χαρακτηριστικά, δίνοντας το στίγμα των προθέσεων του. 

Αναφερόμενος στον συνδυασμό του ο κ. Αταμιάν τον περιέγραψε ως «υπερκομματικό και πολυσυλλεκτικό», που αποτελείται από ανθρώπους με διαφορετικές αφετηρίες, εμπειρίες, διαδρομές και εκφράζει το καινούργιο και το άφθαρτο. Όπως είπε: «Είμαστε μια νέα ομάδα, με νέα φιλοσοφία, πρόγραμμα και λογική. Και είμαστε αποφασισμένοι να δώσουμε όλοι μαζί τη μάχη της δημιουργίας. Θα την κερδίσουμε αυτήν τη μάχη με λόγο θετικό και αυτοδιοικητικό». 

Και συνέχισε: «Η ατζέντα μας είναι ξεκάθαρη και δίχως αστερίσκους. Είμαστε στο “εμείς”. Σας κοιτάζω στα μάτια και δεσμεύομαι ότι μαζί με την ομάδα μου θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, γιατί αυτό απαιτεί από εμάς η κοινωνία. Στέκομαι, λοιπόν, ενώπιον σας ενώνοντας δυνάμεις, γενιές και ελπίδες. Έχω σταθερές αξίες, αλλά φέρνω νέες πολιτικές. Πιστεύω στις πράξεις και όχι στην άγονη αντιπαράθεση. Και το μοναδικό που λέω σε όσες και όσους ακολουθούν το αυτοδιοικητικό μας εγχείρημα είναι “ελάτε να υπερβούμε εαυτούς”». 

Αναφορικά με το πρόγραμμα που καταρτίζει ο συνδυασμός «Μαζί για τον τόπο μας», ο κ. Αταμιάν σημείωσε ότι είναι βασισμένο στις ανάγκες κάθε δημοτικής ενότητας και πως σύντομα θα το γνωστοποιήσει στους δημότες. Άλλωστε, όπως σημείωσε: «Στην αυτοδιοίκηση δεν κρίνεσαι από τι λες, αλλά από το τι κάνεις. Σημασία και αξία έχει μόνο το απτό αποτέλεσμα.  Είμαστε έτοιμοι να πατήσουμε γκάζι από την πρώτη ημέρα θητείας στο δημαρχείο. Γνωρίζουμε ότι θα κριθούμε από τα έργα μας. Και αυτά μετρούν στο τέλος της ημέρας. Και αυτά θα είναι η παρακαταθήκη μας». 

Κλείνοντας  το σύντομο χαιρετισμό του ο υποψήφιος Δήμαρχος εστίασε στην αξία της λέξης «μαζί» και πως αυτή αντιπροσωπεύει την προσπάθεια του να μετατραπεί ο Δήμος Ωραιοκάστρου από προάστιο της Θεσσαλονίκης σε ένα σύγχρονο αστικό σημείο αναφοράς. «Μαζί θα κερδίσουμε αυτή τη μάχη, μαζί θα κάνουμε τον τόπο μας καλύτερο. Απόψε σας λέω “ναι, μπορούμε”. Σε πέντε χρόνια θα λέμε μαζί “ναι, το κάναμε”» τόνισε εμφατικά στον επίλογο του χαιρετισμού του. 

Με την παράκληση να δημοσιευθεί 

Γραφείο τύπου παράταξης

Μαζί για τον τόπο μας

Τηλ. Επικοινωνίας 6944582658

Leave a Comment