Γεννήθηκε το 1971 και μεγάλωσε στο Μονόλοφο. Είναι παντρεμένος με δύο παιδιά. Αποφοίτησε το 1997 από την Ιατρική Σχολή του ΑΠΘ. Ειδικεύτηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς και στη συνέχεια στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Λαρίσης, στην Ωτορινολαρυγγολογία Χειρουργική Κεφαλής και Τραχήλου.
Από το 2006 έως σήμερα εργάζεται στην ΩΡΛ Κλινική του Γ.Ν. Κιλκίς, κατέχοντας τα τελευταία δύο χρόνια τη θέση του Συντονιστή Διευθυντή. Είναι πρόεδρος της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Κιλκίς από δεκαετίας και εκλεγμένο μέλος του Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου Κιλκίς.
Είναι μέλος σε πολλές Ελληνικές και Διεθνείς Ιατρικές Επιστημονικές Εταιρείες. Έχει συμμετάσχει σε Παγκόσμια και Ελληνικά Ιατρικά Συνέδρια με επιστημονικές εργασίες, διαλέξεις και ομιλίες. Παράλληλα έχουν δημοσιευτεί επιστημονικές εργασίες του σε Διεθνή και Ελληνικά επιστημονικά περιοδικά.
Σε όλη τη διάρκεια της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας προσφέρει εθελοντικά ιατρική φροντίδα σε συνανθρώπους του που την έχουν ανάγκη. Είναι μέλος του Κοινωνικού Ιατρείου-Φαρμακείου Κιλκίς και του Κοινωνικού Ιατρείου Πολιτιστικού Συλλόγου Φιλαδελφείου Θεσσαλονίκης.
Εκλέχτηκε για πρώτη φορά δημοτικός σύμβουλος Δήμου Καλλιθέας το 1999, διατελώντας αντιπρόεδρος και πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου. Έδωσε λύσεις στα καθημερινά προβλήματα του τόπου του πάντα με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών. Υπήρξε υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Δήμου Ωραιοκάστρου το 2010. Το ενδιαφέρον του για τα κοινά δεν έχει σταματήσει μέχρι και σήμερα παραμένοντας ενεργός πολίτης.

Leave a Comment