Στόχος του συνδυασμού “Μαζί για τον τόπο μας” να γίνει ο Δήμος Ωραιοκάστρου ένας Δήμος-πρότυπο 

Ανακοινώθηκαν οι πρώτοι υποψήφιοι σύμβουλοι του συνδυασμού

 

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Πέτρος Αταμιάν, δήλωσε για την ανακοίνωση των πρώτων υποψηφίων συμβούλων του συνδυασμού “Μαζί για τον τόπο μας”: 

 

“Ανακοινώνουμε σήμερα τους πρώτους υποψηφίους συμβούλους, που συστρατεύονται στον συνδυασμό «Μαζί για τον τόπο μας». Πρόσωπα, που έχουν κοινωνικές και επαγγελματικές αναφορές στην περιοχή μας. Πρόσωπα με υψηλό αίσθημα ευθύνης, που ενώνουν τις δυνάμεις τους στην προσπάθειά μας, που έχει ως μοναδικό στόχο να γίνει ο Δήμος Ωραιοκάστρου ένας Δήμος-πρότυπο. Η κοινή αγάπη για τον τόπο μας είναι η συνισταμένη όλων των υποψήφιων, οι οποίοι με καθαρή ματιά και θετική διάθεση θα δώσουν τη μάχη της δημιουργίας. Τους καλωσορίζω και τους εύχομαι καλό αγώνα. Μαζί για τον Δήμο Ωραιοκάστρου που μας αξίζει”.

 

Ακολουθούν κατά αλφαβητική σειρά τα ονόματα των υποψήφιων συμβούλων: 

 

Αντωνιάδου Ειρήνη (Ρένα)

Γεννήθηκε το 1966 και κατοικεί στο Ωραιόκαστρο. Υπεύθυνη Γραφείου Κατάρτισης Τήρησης & Ελέγχου Προϋπολογισμού στη Βιομηχανία Φωσφορικών Λιπασμάτων Θεσσαλονίκης από το 1987-2007. Ακόμη Α’ Αντιπρόεδρος του Σωματείου Λιπασμάτων και εκλεγμένο μέλος στην εξελεγκτική επιτροπή της Ομοσπονδίας Πετρελαιοειδών & Χημικών Ελλάδος.

Σημαντική η συνεισφορά της στα κοινά από θέσεις διοίκησης, καθώς από το 2014 – 2019 διετέλεσε Δημοτική Σύμβουλος & Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου ΔΟΠΠΑΩ, Πρόεδρος της Επιτροπής Εθελοντισμού, μέλος ΔΣ της ΔΗΚΕΩ & της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ωραιοκάστρου. Είναι έγγαμη με τον Παναγιώτη Παπαδόπουλο και μητέρα 2 κοριτσιών.

 

ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΑΤΑΜΙΑΝ; 

Πότε μη λες ποτέ λέει ο σοφός λαός. Ποτέ ξανά έλεγα κι εγώ και εμφανίζεται ο καλός μου φίλος και με πείθει να αναιρέσω…Πως να αρνηθώ σε έναν άνθρωπο με τον οποίο είχαμε άριστη συνεργασία, σε έναν άνθρωπο που γνωρίζω ότι είναι ικανός, σοβαρός, τίμιος, και άξιος να τα καταφέρει;  Το Ωραιόκαστρο αξίζει τα καλύτερα, αξίζει τον καλύτερο δήμαρχο και αυτός είναι ο Πέτρος Αταμιάν. ΜΑΖΙ για τον τόπο μας!!! 

 

Γκιουζελόπουλος Σταύρος

Γεννήθηκε το 1991 στην Θεσσαλονίκη και κατοικεί στο Μελισσοχώρι. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Αυτοματισμού του ΤΕΙ Θεσ/νίκης. Είναι Ιδιωτικός υπάλληλος και εκλεγμένος σύμβουλος στην Κοινότητα Μελισσοχωρίου. Έγγαμος, πατέρας 1 παιδιού.

 

ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΑΤΑΜΙΑΝ;

Ο Πέτρος Αταμιάν εμπνέει εμπιστοσύνη. Γι’ αυτό συντάσσομαι μαζί του πιστεύοντας ότι μπορώ να προσφέρω μέσα από τον συνδυασμό “Μαζί για τον Τόπο μας”. Προσδοκώ ότι και η δική μου συνεισφορά θα οδηγήσει σε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα για την ανάπτυξη του Δήμου Ωραιοκάστρου.

 

Δέλλα Ευαγγελία

Γεννημένη το 1969 στη Νεάπολη Κοζάνης, μένει μόνιμα στο Ωραιόκαστρο. Είναι Πολιτικός μηχανικός, απόφοιτη του ΑΠΘ με μεταπτυχιακούς τίτλους σπουδών. Κατέχει την ειδικότητα της συγκοινωνιολόγου με ειδίκευση στον Περιβαλλοντικό Σχεδιασμό Έργων Υποδομής, Πόλεων και Κτιρίων. Εργάζεται σε τεχνικό γραφείο μελετών-επιβλέψεων. Είναι έγγαμη, μητέρα 2 παιδιών.

 

ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΑΤΑΜΙΑΝ; 

Ο Πέτρος Αταμιάν είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για να αλλάξει τον Δήμο Ωραιοκάστρου. Διαθέτει όλα τα εχέγγυα προκειμένου το Ωραιόκαστρο να γίνει ένας πολύ καλύτερος Δήμος. Σε ό,τι με αφορά έχω τις δυνατότητες και την επιστημονική γνώση να συνεισφέρω σε αυτή την προσπάθεια.

 

Δημητριάδου Ελένη

Γεννήθηκε και κατοικεί στο Ωραιόκαστρο. Σπούδασε βοηθός βρεφονηπιοκόμου. Είναι ελεύθερη επαγγελματίας και από το 1999 διατηρεί στο κέντρο του Ωραιοκάστρου κατάστημα τροφίμων. Από το 2020 έως και σήμερα είναι τοπική σύμβουλος στην Κοινότητα Ωραιοκάστρου. Είναι έγγαμη, μητέρα 2 παιδιών. 

 

ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΑΤΑΜΙΑΝ; 

Επιλέγω να συμπορευτώ με τον Πέτρο Αταμιάν γιατί στο πρόσωπο του βλέπω έναν τίμιο, δυναμικό και ικανό άνθρωπο. Γιατί ο χαρακτήρας και το ήθος του ταυτίζονται με τα δικά μου. Γιατί ΜΑΖΙ πιστεύω πως μπορούμε να αλλάξουμε πολλά για τον τόπο μας.

 

Ιακωβάκη Μαρία

Γεννήθηκε στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης, αλλά από μικρό παιδί γνώρισε και αγάπησε το Ωραιόκαστρο, στο οποίο διαμένει μόνιμα από το 1998. Οι σπουδές της στις δημόσιες σχέσεις και την επικοινωνία ήταν άρρηκτα συνδεδεμένες με την επαγγελματική της πορεία σε μεγάλες εταιρίες στην διεύθυνση προσωπικού και στην οργάνωση πωλήσεων. Η είσοδος της στον χώρο της δημοσιογραφίας και της τηλεόρασης έφερναν πάντα εκπομπές πολιτικού, πολιτιστικού και κοινωνικού χαρακτήρα υψηλού περιεχομένου. Είναι μητέρα μιας κόρης και τα τελευταία 12 χρόνια σύντροφος του Ωραιοκαστρίτη συγγραφέα Δημήτρη Παπαδοπούλου-Σταυριώτη…

 

ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΑΤΑΜΙΑΝ; 

Από το 2006 που ξεκίνησε την πολιτική του πορεία, είμαι ΜΑΖΙ του! Παρακολουθώντας τον από κοντά, έβλεπα τον ζήλο και το πάθος, με τα οποία  εκπλήρωνε τα καθήκοντα του, από το εκάστοτε πόστο που του είχε ανατεθεί! Είμαι σίγουρη ότι ΜΑΖΙ θα κάνουμε το καλύτερο για τον τόπο μας! Για να αποκτήσει το Ωραιόκαστρο ότι πραγματικά του αξίζει!

 

Ιακωβίδης Κλήμης

Γεννήθηκε το 1976 στην Τιφλίδα της Γεωργίας. Το 1991 ήρθε στην Ελλάδα και έκτοτε κατοικεί μόνιμα στο Μελισσοχώρι. Απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Kuban State University, είναι Γενικός Ιατρός στο Κέντρο Υγείας Διαβατών. Έγγαμος, πατέρας 1 παιδιού.

 

ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΑΤΑΜΙΑΝ;

Θα είμαι υποψήφιος με τον Πέτρο Αταμιάν γιατί θέλω να προσφέρω στον τόπο μου και ιδιαίτερα στην περιοχή που κατοικώ, στο Μελισσοχώρι. Η επιθυμία μου είναι να προσφέρω και σε όλο το Δήμο Ωραιοκάστρου, αλλά ιδιαίτερα στα μικρά χωριά, τα οποία έχουν και τα μεγαλύτερα προβλήματα.

 

Ισχνοπούλου Κυριακή

Γεννήθηκε και κατοικεί στο Ωραιόκαστρο. Είναι επιχειρηματίας στον τομέα του χάλυβα και κάτοχος τίτλου σπουδών Δημόσιας Διοίκησης από το Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Πλούσια η κοινωνική της προσφορά, καθώς διετέλεσε Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Σωματείου “Χρήστος Τσελεπίδης”. Εκλεγμένη στην ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Ωραιοκάστρου, της οποίας είναι  Αντιπρόεδρος και υπεύθυνη επικοινωνίας. Είναι μέλος στο Δ.Σ. του Θεαγενείου Αντικαρκινικού Νοσοκομείου. Έγγαμη και μητέρα 3 παιδιών.

 

ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΑΤΑΜΙΑΝ;

Ασπάζομαι τον τρόπο που πολιτεύεται. Είναι πολύ προσιτός και επικοινωνιακός. Κατάφερε να βγει αλώβητος ηθικά μετά από πολλά χρόνια δραστηριοποίησης στην Tοπική Aυτοδιοίκηση. 

 

Καγιάς Γεώργιος

Γεννήθηκε το 1983 στο Μελισσοχώρι. Γιος του Χρήστου και της Αναστασίας Καγιά. Σπούδασε Λογιστική στο ΤΕΙ Θεσ/νίκης και ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στο Brunel University of London στον τομέα της λογιστικής και των χρηματοοικονομικών. Έχει έντονη πολιτική δράση, καθώς εκλέχθηκε Περιφερειακός Σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας και διετέλεσε Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Β’ Θεσ/νίκης. Πολιτευτής της ΝΔ στην εκλογική Περιφέρεια Β’ Θεσ/νίκης. Δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στον κλάδο των τροφίμων. Είναι έγγαμος και πατέρας 2 παιδιών. 

 

ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΑΤΑΜΙΑΝ;

Στηρίζω τον Πέτρο Αταμιάν γιατί η υποψηφιότητα του είναι αυτοδιοικητική με κριτήριο την πρόοδο και την ανάπτυξη του τόπου. Τα προβλήματα του Δήμου Ωραιοκάστρου είναι ο “αντίπαλος” μας, αλλά με σχέδιο και με όραμα για την επόμενη ημέρα οι προοπτικές και οι δυνατότητες όλων των περιοχών του δήμου μας είναι πολύ μεγάλες.

 

Καρατάκης Παναγιώτης

Γεννήθηκε το 1985 στον Δρυμό, όπου και κατοικεί. Είναι Λιμενικός και απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Α.Π.Θ. Εκλέχθηκε το 2019 στο Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Δρυμού, της οποίας είναι έως σήμερα Αντιπρόεδρος. Είναι έγγαμος και πατέρας 1 παιδιού.

 

ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΑΤΑΜΙΑΝ;

Αποφάσισα να συνταχθώ με τον Πέτρο Αταμιάν γιατί έχει όραμα για τον τόπο μας! Ο Πέτρος Αταμιάν έχει ολοκληρωμένο πρόγραμμα το οποίο μπορούμε μαζί να το θέσουμε άμεσα σε εφαρμογή! Φέρνουμε νέες ιδέες διοίκησης του δήμου προτάσσοντας την απόλυτη διαφάνεια! Μαζί θα δούμε τους πολίτες στα μάτια και θα εργαστούμε μεθοδικά για την επόμενη μέρα. Η αξιοπρέπεια μας είναι αδιαπραγμάτευτη! Μαζί με τον Πέτρο! Μαζί για το δήμο! Μαζί για το μέλλον μας!

 

Κόττα Παναγιώτα

Γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη και από το 2000 ζει μόνιμα στο Ωραιόκαστρο.  Από το 1991 έως και σήμερα ασχολείται με την προσχολική αγωγή. Είναι απόφοιτη του Τμήματος Βρεφονηπιοκομίας, ιδιοκτήτρια και διευθύντρια της Μονάδας Φροντίδας Προσχολικής Αγωγής & Διαπαιδαγώγησης, Βρεφονηπιακού -Παιδικού Σταθμού & Νηπιαγωγείου με τον διακριτικό τίτλο “Ονειροχώρα”, ιδρυτικό μέλος του Σωματείου Επαγγελματιών Ιδιωτικών Παιδικών – Βρεφονηπιακών Σταθμών Θεσ/νίκης & Μακεδονίας Θράκης και ιδρυτικό μέλος του ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ με τον διακριτικό τίτλο “Όνειρο ζωής”. Μητέρα 2 αγοριών.

 

ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΑΤΑΜΙΑΝ;

Όταν συναντήθηκα με τον Πέτρο και μου ζήτησε να είμαι υποψήφια στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου εκτίμησα ότι μπορώ να βοηθήσω στο αντικείμενο μου, δηλαδή στις κοινωνικές δομές. Στηρίζω τον Πέτρο Αταμιάν πρώτα από όλα για την ακεραιότητα του χαρακτήρα του και στη συνέχεια για την διάθεση προσφοράς, που τον χαρακτηρίζει στην αυτοδιοικητική του πορεία.

 

Λαζαρίδης Αναστάσιος

Γεννημένος το 1955, κατοικεί στο Μεσαίο, το οποίο υπηρέτησε ως Πρόεδρος της Κοινότητας την πενταετία 2014-2019. Είναι συνταξιούχος του ιδιωτικού τομέα, έγγαμος με 4 παιδιά.

 

ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΑΤΑΜΙΑΝ;

Είχα και έχω άριστη συνεργασία με τον Πέτρο Αταμιάν. Είναι πολύ καλός χαρακτήρας, χαμηλών τόνων και διακρίνεται για την ακεραιότητά του. Τον εμπιστεύομαι για να πάει ο δήμος μας μπροστά.

 

Νικολαΐδης Κοσμάς

Γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη και διαμένει μόνιμα στο Ωραιόκαστρο. Πτυχιούχος καθηγητής Φυσικής Αγωγής του ΑΠΘ με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο και στην καλαθοσφαίριση. Ολοκλήρωσε την στρατιωτική του θητεία ως Δόκιμος Έφεδρος Ανθυπολοχαγός Πεζικού και από το 1979 υπηρέτησε την εκπαίδευση διατελώντας Διευθυντής στο 1ο Γενικό Λύκειο Ωραιοκάστρου. Υπήρξε Πρόεδρος της ΕΛΜΕ Ν. Κιλκίς και Ειδικός Γραμματέας της Δ΄ ΕΛΜΕ Θεσ/νίκης. Γενικός Γραμματέας προπονητών ποδοσφαίρου Β. Ελλάδος και διαιτητής καλαθοσφαίρισης στην Α2 Εθνική κατηγορία. Είναι παντρεμένος με την πρ. καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής Φρόσω Καλώνη, με την οποία έχουν αποκτήσει 2 παιδιά, τον Δημήτρη και την Θεανώ.

 

ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΑΤΑΜΙΑΝ;

Είμαι πεπεισμένος ότι η πολιτική συμμετοχή είναι ένας από τους σημαντικότερους τρόπους να συμβάλλουμε στην ανάπτυξη και βελτίωση του δήμου μας. Για αυτό τον λόγο, αποφάσισα να αποδεχθώ την πρόταση του Πέτρου Αταμιάν να είμαι υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές στις 8 Οκτωβρίου του 2023. Διαθέτει όραμα και νέες ιδέες για τον τόπο μας. Είναι οικογενειάρχης, ειλικρινής, έντιμος, ηθικός και αξιοπρεπής, ενώ διαθέτει ικανότητες τις οποίες έχει αποδείξει ως Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Κοινωνικής Πολιτικής & Αθλητισμού του Δήμου μας.

 

Παναγιωτίδης Χρήστος

Γεννήθηκε το 1961 και κατοικεί μόνιμα στο Πετρωτό. Είναι ιδιωτικός υπάλληλος σε εταιρεία βιοαερίου. Η ενασχόλησή του με τα κοινά έγινε το 1998, οπότε και εκλέχθηκε σύμβουλος. Έκτοτε και για τρεις συνεχείς θητείες εκλέγεται δημοτικός σύμβουλος με την διετία 2017-2019 να διατελεί Αντιδήμαρχος Καλλιθέας και Αγροτικής Ανάπτυξης του Δήμου Ωραιοκάστρου. Είναι έγγαμος, πατέρας 3 παιδιών.

 

ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΑΤΑΜΙΑΝ;

Γιατί είμαστε έτοιμοι να δουλέψουμε σκληρά για τον τόπο μας, ο οποίος τα τελευταία χρόνια υποχωρεί σε όλα τα ζητήματα. Ο Πέτρος Αταμιάν μπορεί να αλλάξει τον δήμο Ωραιοκάστρου προς το καλύτερο και να τον οδηγήσει μπροστά. Ο δήμος μας χρειάζεται επανίδρυση και αναδιάρθρωση, κάτι που μόνο ο Πέτρος Αταμιάν μπορεί να επιτύχει.

 

Πανανάκη Αργυρώ

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1982 και επέλεξε να ζήσει στο Ωραιόκαστρο από το 2007. Είναι Πτυχιούχος νοσηλεύτρια Α-ΤΕΙΘ και εργαζόμενη 20 χρόνια. Εργάστηκε ως νοσηλεύτρια εντατικής στη ΜΕΘ του Παπαγεωργίου και το 2010 διορίστηκε στην Πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας. Από το 2017 είναι Υπεύθυνη του Τοπικού Ιατρείου Ωραιοκάστρου. Κάτοχος πτυχίου Παιδαγωγικής και Διδακτικής επάρκειας  της Ανωτάτης Σχολής Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης Θεσσαλονίκης και Διδάσκουσα  Χειρουργικής σε ΔΙΕΚ. Έχει έντονη φιλανθρωπική δράση, καθώς μέσα από τη διαδικτυακή της ομάδα Family online Ωραιοκάστρου ενισχύει και στηρίζει οικονομικά αδύναμες οικογένειες. Έγγαμη και μητέρα 2 κοριτσιών.

 

ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΑΤΑΜΙΑΝ;

Γιατί πιστεύω στην ακεραιότητα του χαρακτήρα του και στην καλοσύνη της ψυχής του, γιατί βοηθά τους συνανθρώπους του χωρίς να ενδιαφέρεται να αναδείξει το εγώ του. Και τέλος γιατί στο πρόγραμμα της παράταξης του, υπάρχουν μόνο όσα πιστεύει ότι μπορούν πραγματικά να υλοποιηθούν.

 

Συμεωνίδου Μάρθα

Γεννήθηκε το 1993 στη Ν. Φιλαδέλφεια. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στις   Ευρωπαϊκές Πολιτικές Νεολαίας, Εκπαίδευσης & Πολιτισμού. Σήμερα εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα και παράλληλα φοιτά στο Τμήμα Γεωπονίας του Α.Π.Θ. Η αγάπη της για τα κοινά είναι αυτό που την ώθησε πρώτη φορά να ασχοληθεί ενεργά και να συμμετάσχει στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. 

 

ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΑΤΑΜΙΑΝ;

Ευχαριστώ τον Πέτρο Αταμιάν για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε. Η ποιότητα του χαρακτήρα του είναι δεδομένη. Επίσης είναι καθαρός και αποπνέει σιγουριά. Θα οδηγήσει τον δήμο Ωραιοκάστρου μπροστά και με σταθερά βήματα σε μία πορεία ανάπτυξης για την κοινωνία και όλους τους συνδημότες μας.

 

Τερζής Χρήστος

Γεννήθηκε το 1958 και διαμένει στον Πενταλόφο. Είναι συνταξιούχος του ιδιωτικού τομέα και από το 2014 έως το 2019 διετέλεσε Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Πενταλόφου. Έγγαμος με 2 παιδιά.

 

ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΑΤΑΜΙΑΝ;

Είναι άτομο με γνώσεις, εμπειρία και μπορεί να ανταπεξέλθει στα καθήκοντα του. Πιστεύω ότι με τον Πέτρο Αταμιάν μπορούν να δοθούν ουσιαστικές και άμεσες λύσεις στα πολλά και σοβαρά προβλήματα του Πενταλόφου. Έχουμε πολύ καλή συνεργασία και αυτό θα μας οδηγήσει σε εξαιρετικά αποτελέσματα.

 

Τούρτας Χρήστος

Γεννήθηκε το 1977 και κατοικεί στον Πεντάλοφο. Είναι Ιδιωτικός υπάλληλος και διετέλεσε ενεργό μέλος της Αθλητικής Ομάδας «ΔΟΞΑ» Πενταλόφου, υπηρετώντας για πολλά χρόνια τόσο από την θέση του Γραμματέα, όσο και από αυτήν του Αντιπροέδρου στην ομάδα. Είναι έγγαμος με 3 παιδιά.

 

ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΑΤΑΜΙΑΝ;

Είναι αληθινός! Γνωρίζω χρόνια τον Πέτρο Αταμιάν και ξέρω ότι θα τηρήσει αυτά που λέει. Με την κάθοδο μου στις δημοτικές εκλογές επιδιώκω να δώσω λύσεις στα μεγάλα προβλήματα του Πενταλόφου και συνολικά του Δήμου Ωραιοκάστρου.

 

Τοψή Μαρία

Γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη το 1974 και κατοικεί μόνιμα στο Ωραιόκαστρο από το 1993. Έχει σπουδές στην λογιστική και διοίκηση επιχειρήσεων και από το 2000 δραστηριοποιείται επαγγελματικά, διατηρώντας επιχείρηση εξοπλισμού ξενοδοχείων με είδη υγιεινής. Η ενασχόλησή της με τα κοινά ξεκίνησε το  2013 και το 2019 εκλέχθηκε μέλος στο Τοπικό Συμβούλιο Ωραιοκάστρου, έχοντας ως στόχο την εξασφάλιση των απαραίτητων εφοδίων στα παιδιά του δήμου μας, προκειμένου να χτίσουν το μέλλον που ονειρεύονται. Είναι έγγαμη και μητέρα 1 παιδιού.

 

ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΑΤΑΜΙΑΝ; 

Γιατί μετά από 14 χρόνια στην κορυφή της τοπικής Αυτοδιοίκησης, συνεχίζει με το ίδιο πάθος και πολύ μεγάλη εμπειρία να οραματίζεται έναν δήμο υπόδειγμα. Γιατί είναι ένας υπέροχος οικογενειάρχης που τον χαρακτηρίζει η ηθική, η τιμιότητα, η αγάπη για τον συνάνθρωπο μας. Γιατί το πνεύμα αυτό το έχει περάσει στην καινούργια του οικογένεια, την παράταξη μας, με σκοπό όλοι #μαζί να δώσουμε στον τόπο μας και στους συμπολίτες μας την καθημερινότητα που μας αξίζει. Σε μας αλλά κυρίως στα παιδιά μας.

 

Τσιάνιου Θεανώ

Κατοικεί μόνιμα στο Ωραιόκαστρο. Είναι απόφοιτη Κοινωνιολογίας του πανεπιστημίου Άαχεν Γερμανίας. Εργάστηκε για μια δεκαετία στον τομέα των χρηματοοικονομικών της Citibank και για 3 συνεχή 8μηνα σε προγράμματα κοινωφελούς εργασίας στην αυτοδιοίκηση. Είναι ελεύθερη επαγγελματίας, διατηρώντας από το 2015 το βιβλιοπωλείο «Scripta» στο Ωραιόκαστρο. Είναι έγγαμη, μητέρα 2 παιδιών.

 

ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΑΤΑΜΙΑΝ; 

Κατεβαίνω ως υποψήφια με τον συνδυασμό ” Μαζί για τον τόπο μας ” και τον Πέτρο Αταμιάν γιατί θέλω να βοηθήσω με όλες μου τις γνώσεις, τις δυνάμεις και τον ενθουσιασμό μου να γίνει ο Δήμος μας παράδειγμα προς μίμηση. 

 

Χαριζάνη Σοφία

Γεννήθηκε το 1984, έχοντας καταγωγή από τη Λητή και διαμένοντας στο Μελισσοχώρι τα τελευταία 14 χρόνια. Είναι φιλόλογος και έχει πραγματοποιήσει μετεκπαίδευση στην ειδική αγωγή, στη σχολική ψυχολογία και στην σεξουαλική διαπαιδαγώγηση- ανθρώπινα δικαιώματα. Δραστηριοποιείται στον χώρο της εκπαίδευσης από το 2008, οπότε και δημιούργησε  το φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης «ΣΤΟΧΟΣ», με έδρα το Μελισσοχώρι, όπου                                                        μαζί με τους συναδέλφους της συνεχίζει με μεράκι και διάθεση να μεταλαμπαδεύει γνώσεις στις νεότερες γενιές. 

Έχει έντονη κοινωνική δράση και συμμετείχε στην διεξαγωγή του Ανοιχτού Πανεπιστημίου του Επαρχείου Λαγκαδά με πλούσια θεματολογία, αποσκοπώντας στη δια βίου μάθηση. Πρόσφατα έγινε μέλος στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου Δημοτικού Σχολείου Ωραιοκάστρου. Είναι έγγαμη και μητέρα δύο παιδιών.

 

ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΑΤΑΜΙΑΝ;

Η απόφασή μου να συστρατευτώ με την παράταξη «Μαζί για τον τόπο μας» και τον υποψήφιο Δήμαρχο κ. Αταμιάν Πέτρο πάρθηκε με κύριο γνώμονα μετά το πέρας των εκλογών να συνδράμω για την καλυτέρευση της καθημερινότητάς μας, αλλά ιδιαίτερα στο κομμάτι που γνωρίζω και δραστηριοποιούμαι τόσα χρόνια και αφορά την παιδεία και τον πολιτισμό. Ακόμα, να δημιουργήσουμε ένα Δήμο, πρότυπο προάστιο της Θεσσαλονίκης, αναδεικνύοντας τις ομορφιές του και προβάλλοντας μέσα από διάφορες εκδηλώσεις και δρώμενα το πλούσιο πολιτιστικό του έργο με κύριο σκοπό να γίνει πόλος έλξης επισκεπτών. Μόνο μέσα από τη συμμετοχή μπορούμε να οικοδομήσουμε ένα μέλλον καλύτερο για όλους μας και για τα παιδιά μας. Μαζί προχωράμε με θέληση και αποφασιστικότητα για την πρόοδο του Δήμου μας.

 

Με την παράκληση να δημοσιευθεί 

 

Γραφείο τύπου παράταξης

Μαζί για τον τόπο μας

 

Τηλ. Επικοινωνίας 6944582658

Leave a Comment